Monday, December 27, 2010

Cara Peluk... ^^

Assalamualaikum wbt...
Hari nie AP tak tahu nak buat ape... Masa pun banyak membazir.. So, AP rase baek AP bazirkan masa yang ada untuk post something dkat blog... Hehe... hari nie AP nak post yang ada kene-mengena dengan diri kita waktu tidur..

Photobucket

OK.. Berapa ramai yang tidur dia ada bantal peluk untuk di peluk.. Kalau dia peluk bantal, itu bukan dikira bantal peluk.. Alaa.. Bantal peluk yang panjang2 tue... Kalau ada tue kira bagus la but sesiapa yang tak der bantal peluk pun it's ok la.. Bukan apa pun.. hehe...

Tapi itu bukan yang AP nak post kan kat blog. Yang AP nak post kan adalah mengenai cara bantal itu dipeluk dan itu dapat mengupas sikap seseorang. Dekat sinie terdapat beberapa kategori peluk bantal dan perwatakan... Jom kite lihat same2..


Terdapat beberapa ketegori peluk bantal dan perwatakan:-

1) Memeluk Bantal
Mereka yang suka memeluk bantal biasanya berjiwa seni. Mereka mempunyai penghargaan yang tinggi terhadap lukisan, muzik dan sastera. Perasaan mereka halus dan jiwa mereka romantik. Kadangkala ada yang boleh membaca peristiwa yang akan berlaku melalui mimpi. Mereka juga sangat prihatin terhadap kesusilaan.

2) Menggunakan Banyak Bantal
Mereka biasanya kurang benyakinan. Dalam kehidupan seharian mereka memerlukan banyak pendamping. Mereka jarang membuat keputusan sendiri, sebaliknya mendapatkan pandangan orang lain.

3) Tidur Dengan Satu Bantal
Mereka bukan jenis mengada-ngada dan boleh menerima keadaan seadanya. Mereka juga membuat keputusan berdasarkan fikiran dan bukan nafsu semata-mata.

4) Meletakkan Bantal Di Bawah Kaki
Mereka mempunyai sifat kurang baik. Mereka jarang bergaul dengan orang ramai, malah kaku dalam pergaulan. Ini menyebabkan mereka cenderung bersifat egois. Mereka juga gemar menempuh jalan pintas untuk mencapai cita2. Mereka tidak suka berusaha.

5) Tidur tanpa Bantal
Mereka memiliki sifat percaya diri yang sangat tinggi. Kadangkala sifat percaya diri ini akhirnya akan membawa kepada sifat ego.

6) Takde bantal
Kasihan betul... pergi kedai belilah satu bantal...!!!

Jadi korang dalam kategori yang mane satu?? huhu... AP rase ku dalam kategori **..... hehe.. Nie sume ramalan but kalau betul tue dikira kebetulan la kan.. hebat2...


A - P - COOL
^^

1 comment:

  1. aku no 2 ngn 4,,tp semua ramalan x betul,,ade ke kate aku kurg berusaha la,,egois la,,ape daaaaa,,hahaha :p

    ReplyDelete